Den Helder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Den Helder
Coat of arms of Den Helder.svg
Lambang Den Helder
LocatieDenHelder.png
Lokasi Den Helder
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Den Helder.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Den Helder iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Den Helder iku panggonan markas gedhé Angkatan Segara Walanda.