Den Helder

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Den Helder
Coat of arms of Den Helder.svg
Lambang Den Helder
LocatieDenHelder.png
Lokasi Den Helder
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Den Helder.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Den Helder iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Den Helder iku panggonan markas gedhé Angkatan Segara Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Den_Helder&oldid=1025093"