Den Helder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Den Helder
Coat of arms of Den Helder.svg
Lambang Den Helder
LocatieDenHelder.png
Lokasi Den Helder
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Den Helder.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Den Helder iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Den Helder iku panggonan markas gedhé Angkatan Segara Walanda.