Opmeer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Opmeer
120px
Lambang Opmeer
LocatieOpmeer.png
Lokasi Opmeer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Opmeer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Opmeer iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.