Opmeer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Opmeer
120px
Lambang Opmeer
LocatieOpmeer.png
Lokasi Opmeer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Opmeer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Opmeer iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.