Wijdemeren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wijdemeren
120px
Lambang Wijdemeren
LocatieWijdemeren.png
Lokasi Wijdemeren
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wijdemeren.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wijdemeren iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.