Velsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Velsen
Velsen wapen.png
Lambang Velsen
LocatieVelsen.png
Lokasi Velsen
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Velsen.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Velsen iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Velsen&oldid=1024765"