Diemen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Diemen
Wapen van de gemeente Diemen.png
Lambang Diemen
LocatieDiemen.png
Lokasi Diemen
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Diemen.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Diemen iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Diemen&oldid=1024761"