Landsmeer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Landsmeer
120px
Lambang Landsmeer
LocatieLandsmeer.png
Lokasi Landsmeer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Landsmeer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Landsmeer iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.