Bloemendaal

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bloemendaal
Coat of arms of Bloemendaal.svg
Lambang Bloemendaal
LocatieBloemendaal.png
Lokasi Bloemendaal
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bloemendaal.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Bloemendaal iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Gemeente iki sawijining tlatah sing sugih.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bloemendaal&oldid=1024768"