Waterland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Waterland
Waterland.svg
Lambang Waterland
LocatieWaterland.png
Lokasi Waterland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Waterland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Waterland iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.