Beverwijk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beverwijk
Flag of Beverwijk.svg
Lambang Beverwijk
Beverwijk wapen.svg
Lokasi Beverwijk
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Beverwijk.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Beverwijk iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Étimologi[besut | besut sumber]

Jeneng Beverwijk iku cekakan saka jeneng Bedevaartswijk ing basa Walanda utawa tegesé "Kampung Paziarahan".