Hilversum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hilversum
Barkas:Wapen van Hilversum bewerkt.svg
Lambang Hilversum
LocatieHilversum.png
Lokasi Hilversum
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Hilversum.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Hilversum iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.