Amstelveen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Amstelveen
Coat of arms of Amstelveen.png
Lambang Amstelveen
LocatieAmstelveen.png
Lokasi Amstelveen
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 44,05 km²
Padunung: 79.117 jiwa
Situs wèb resmi: http://www.amstelveen.nl
Pulitik
Walikutha: Jan van Zanen (parté VVD)

Amstelveen iku gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Minangka sawijning kutha satelit Amsterdam, persis sakiduling kutha iki, Amstelveen iku mligi kutha komuter.