Amstelveen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Amstelveen
Coat of arms of Amstelveen.png
Lambang Amstelveen
LocatieAmstelveen.png
Lokasi Amstelveen
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: 44,05 km²
Padunung: 79.117 jiwa
Situs wèb resmi: http://www.amstelveen.nl
Pulitik
Walikutha: Jan van Zanen (parté VVD)

Amstelveen iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Minangka sawijning kutha satelit Amsterdam, persis sakiduling kutha iki, Amstelveen iku utamané kutha komuter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amstelveen&oldid=1053680"