Ouder-Amstel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ouder-Amstel
Barkas:Wapen van Ouder-Amstel bewerkt.svg
Lambang Ouder-Amstel
LocatieOuder-Amstel.png
Lokasi Ouder-Amstel
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Ouder-Amstel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Ouder-Amstel iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.