Medemblik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Medemblik
120px
Lambang Medemblik
LocatieMedemblik.png
Lokasi Medemblik
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Medemblik.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Medemblik iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Medemblik&oldid=962376"