Heiloo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Heiloo
120px
Lambang Heiloo
LocatieHeiloo.png
Lokasi Heiloo
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Heiloo.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Heiloo iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.