Wormerland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wormerland
120px
Lambang Wormerland
LocatieWormerland.png
Lokasi Wormerland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wormerland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wormerland iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.