Wormerland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wormerland
120px
Lambang Wormerland
LocatieWormerland.png
Lokasi Wormerland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wormerland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wormerland iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.