Heemskerk

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Heemskerk
Heemskerk wapen.png
Lambang Heemskerk
Dutch Municipality Heemskerk 2006.png
Lokasi Heemskerk
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: 1412 km²
Padunung: 38.698 jiwa (31 Mei 2009)
Situs wèb resmi: http://www.Heemskerk.nl
Pulitik
Walikutha: Jaap Nawijn

Heemskerk iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Heemskerk&oldid=1025091"