Texel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Texel
120px
Lambang Texel
LocatieTexel.png
Lokasi Texel
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Texel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Texel (diucapaké minangka [tèsəl]) iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Texel iku uga sawijining pulo lan kutha krajané ya iku Den Burg.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Texel&oldid=1025948"