Texel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Texel
120px
Lambang Texel
LocatieTexel.png
Lokasi Texel
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Texel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Texel (diucapaké minangka [tèsəl]) iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Texel iku uga siji pulo lan kutha krajané ya iku Den Burg.