Purmerend

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Purmerend
120px
Lambang Purmerend
Dutch Municipality Purmerend 2006.png
Lokasi Purmerend
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Purmerend.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Purmerend iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Purmerend&oldid=813860"