Blaricum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Blaricum
120px
Lambang Blaricum
LocatieBlaricum.png
Lokasi Blaricum
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Blaricum.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Blaricum iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blaricum&oldid=1024971"