Weesp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Weesp
Gemeente
Skyline of Weesp
Gendéra Weesp
Gendéra
Coat of arms of Weesp
Coat of arms
Location of Weesp
Negara Walanda
Provinsi Holland Lor
Pamaréntahan
 • Walikutha Bart Horseling (PvdA)
Laladan(2006)
 • Gunggung 21,88 km2 (845 sq mi)
 • Land 20,58 km2 (795 sq mi)
 • Water 1,30 km2 (50 sq mi)
Cacah warga (1 Januari 2007)
 • Gunggung 17,529
 • Pepadhet 852/km2 (2,210/sq mi)
  Sumber: CBS, Statline.
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Situs wèb www.weesp.nl

Weesp iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.