Pratélaning kutha madya ing Walanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Daftar Kutha Walanda)
Jujug: pandhu arah, pados
Nederlandse gemeenten (2013)

Kaca iki amot daftar kutha utawa gemeente ing Walanda sing cacahé 441 miturut status ing awal taun 2009.


Indhèks alfabètis[sunting | besut sumber]


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A[sunting | besut sumber]

B[sunting | besut sumber]

C[sunting | besut sumber]

D[sunting | besut sumber]

E[sunting | besut sumber]

F[sunting | besut sumber]

G[sunting | besut sumber]

H[sunting | besut sumber]

I[sunting | besut sumber]

K[sunting | besut sumber]

L[sunting | besut sumber]

M[sunting | besut sumber]

N[sunting | besut sumber]


O[sunting | besut sumber]

P[sunting | besut sumber]

Q[sunting | besut sumber]

R[sunting | besut sumber]

|Kolom4=


S[sunting | besut sumber]

}}

T[sunting | besut sumber]


U[sunting | besut sumber]

V[sunting | besut sumber]

W[sunting | besut sumber]

X Y Z[sunting | besut sumber]


Pranala jaba[sunting | besut sumber]