Urk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gemeente Urk
Urk vlag.svg Coat of arms of Urk.svg
Gendéra Urk Lambang Urk

LocatieUrk.png

Urk ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Flevoland
Jembar: 118,00 km²
Padunung: 17.525 (1 Juli 2006)
Situs wèb resmi: http://www.Urk.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Jaap Kroon

Urk iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Jaman saiki Urk iku kelèt karo gemeente Noordoostpolder, nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk iku pulo.

Padunung Urk iku akèhé nyambut gawé ing sèktor iwak minangka nelayan lan kalebu kaum Kristen Protèstan sing taat.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Urk&oldid=1029232"