Noordoostpolder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Noordoostpolder ing Walanda

Noordoostpolder iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Gemeente iki ambané 595,41 km² lan duwé padunung sing cacahé ana 45.835 jiwa (1 Juli 2006). Gemeente iki kutha krajané Emmeloord.

Étimologi[besut | besut sumber]

Jeneng Noordoostpolder iku tegesé polder (lemah sing digaringaké) ing lor wétan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

  • Schokland, sawijining manten pulo sing saiki papané ana ing tengah-tengahé dharatan

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda