Flevoland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provincie Flevoland
Flevolandflag.svg Flevoland wapen.svg
Gendéra Flevoland Lambang Flevoland
Flevoland position.svg

Flevoland ing Walanda

Katrangan cekak
Kutha krajan Lelystad
Jembar:

 - Lemah
 - Banyu


1.419 km²
993 km²

Padunung

 - Cacah
 - Kapadhetan


365.301 jiwa
257/km²

Gemeente 6
Babagan administratif

GemeentenFlevolandNrs.png

Flevoland iku propinsi ing Walanda. Kutha krajané Lelystad. Propinsi iki propinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan dilaksanakaké ing 1 Januari 1986. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh banyu sing digaringaké (basa Walanda: polder) kejaba rong manten pulo cilik: Urk lan Schokland.


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Flevoland&oldid=1024455"