Flevoland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Provincie Flevoland
Flevolandflag.svg Flevoland wapen.svg
Gendéra Flevoland Lambang Flevoland
Flevoland position.svg

Flevoland ing Walanda

Katrangan cekak
Kutha krajan Lelystad
Jembar:

 - Lemah
 - Banyu


1.419 km²
993 km²

Padunung

 - Cacah
 - Kapadhetan


365.301 jiwa
257/km²

Gemeente 6
Babagan administratif

2018-P12-Flevoland.jpg

Flevoland iku provinsi ing Walanda. Kutha krajané Lelystad. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan ditindakaké ing 1 Januari 1986. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh banyu sing digaringaké (basa Walanda: polder) kejaba rong manten pulo cilik: Urk lan Schokland.

Gemeente[besut | besut sumber]

GemeentenFlevolandNrs.png

  1. Almere
  2. Dronten
  3. Lelystad
  4. Noordoostpolder
  5. Urk
  6. Zeewolde



 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda