Limburg (Walanda)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
"Limburg" kaalihaké mréné. Kanggo propinsi ing Belgia, pirsani Limburg (Belgia).

Propinsi Limburg dumunung ing kidul Walanda. Kutha krajanné ya iku Maastricht. Kutha-kutha wigati liyané ya iku Geleen, Heerlen, Sittard, Venlo lan Venray. Padunungé watara 1,14 yuta jiwa.

Ing Belgia uga ana propinsi Limburg. Sadurungé kamardikan Belgia taun 1830, iki uga pérangan saka propinsi Limburg sing gedhé.

Pamérangan wewengkon administrasi[besut | besut sumber]

Propinsi Limburg kapérang dadi 62 wewengkon administrasi kaya kasebut ing ngisor iki:

Cithakan:Propinsi Walanda