Leudal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Leudal
Vlag ontbreekt.svg Coats of arms of None.svg
Gendéra Leudal Lambang Leudal

LocatieLeudal.png

Leudal ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 164,86 km²
Padunung: 36.775 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.leudal.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): A.H.M. (Arno) Verhoeven

Leudal iku gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 36.775 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 164,86 km². Gemeente iki isih kalebu anyar lan diyasa ing tanggal 1 Januari 2007 saka Haelen, Heythuysen, Hunsel, lan Roggel en Neer.