Venlo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gemeente Venlo
Venlo vlag.svg Coat of arms of Venlo.svg
Gendéra Venlo Lambang Venlo

LocatieVenlo.png

Venlo ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 128,44 km²
Padunung: 99.853 jiwa (1 April 2011)
Situs wèb resmi: http://www.venlo.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Hubert Bruls

Venlo iku gemeente ing propinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 99.853 jiwa (1 April 2011) lan ambané ana 128,44 km².