Venlo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gemeente Venlo
Venlo vlag.svg Coat of arms of Venlo.svg
Gendéra Venlo Lambang Venlo

LocatieVenlo.png

Venlo ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Limburg
Jembar: 128,44 km²
Padunung: 99.853 jiwa (1 April 2011)
Situs wèb resmi: http://www.venlo.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Hubert Bruls

Venlo iku gemeente ing propinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki padunungé ana 99.853 jiwa (1 April 2011) lan ambané ana 128,44 km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Venlo&oldid=1031919"