Gennep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gemeente Gennep
Flag of Gennep.svg Coat of arms of Gennep.png
Gendéra Gennep Lambang Gennep

LocatieGennep.png

Gennep ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Limburg
Jembar: 50,4 km²
Padunung: 16.910 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.gennep.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Ibu mr. E.M.A.A. de Loo

Gennep iku gemeente ing propinsi Limburg, Walanda. Gennep iku papané ing ngendi Kali Maas lan Kali Niers tumunggal dadi siji. Kutha iki wis suwé banget riwayaté lan papan iki wis ana sadurungé bangsa Romawi teka. Jeneng Gennep iki dijupuk saka sawijining basa Keltik Ganapja, panggonan tumunggaling rong kali iki.