Beek (Walanda)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Beek
Flag of Beek (Limburg).svg Coat of arms of Beek, Limburg.png
Gendéra Beek (Walanda) Lambang Beek (Walanda)

LocatieBeek.png

Beek ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 21,69 km²
Padunung: 16.856 jiwa (1 Juli 2006)
Situs wèb resmi: http://www.gemeentebeek.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Ralf Krewinkel

Beek iku siji gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Ing gemeente iki ana papan anggegana sing ngladèni kutha Maastricht lan Aachen ing Jerman. Papan anggegana iki jenengé saiki Papan Anggegana Maastricht-Aachen, nanging biyèn Papan Anggegana Beek.