Valkenburg aan de Geul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Valkenburg aan de Geul
Flag of Valkenburg aan de Geul.svg Valkenburg ad Geul wapen.png
Gendéra Valkenburg aan de Geul Lambang Valkenburg aan de Geul

LocatieValkenburgAanDeGeul.png

Weert ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 36,91 km²
Pedunung: 17.128 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.valkenburg.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Martin Eurlings

Valkenburg aan de Geul iku siji gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Kutha iki sing ndunungi ana 17.128 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 36,91 km².