Landgraaf (Limburg)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gemeente Landgraaf
Flag of Landgraaf.png Coat of arms of Landgraaf.png
Gendéra Landgraaf (Limburg) Lambang Landgraaf (Limburg)

LocatieLandgraaf.png

Landgraaf ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 24,69 km²
Pedunung: 38.806 (1 Februari 2007)
Situs wèb resmi: http://www.landgraaf.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Bert Janssen

Landgraaf iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki pedunungé ana 38.806 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 24,69 km².