Beesel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gemeente Beesel
Beesel vlag.svg Beesel wapen.svg
Gendéra Beesel Lambang Beesel

LocatieBeesel.png

Beesel ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Limburg
Jembar: 29,21 km²
Padunung: 13.601 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.beesel.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): L.M. Oord

Beesel iku gemeente ing propinsi Limburg, Walanda.