Brunssum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gemeente Brunssum
Brunssum vlag.svg Brunssum wapen.svg
Gendéra Brunssum Lambang Brunssum

LocatieBrunssum.png

Brunssum ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 17,29 km²
Padunung: 29.800 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.brunssum.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Clemens Brocken

Brunssum iku gemeente ing propinsi Limburg, Walanda.

Acara ing Brunssum[besut | besut sumber]

Arak-arakan folklore[besut | besut sumber]

Wiwit taun 1953 dianakané arak-arakan folklore saben patang taung pisan. Ing taun 1996 ana 75 golongan saka 60nagara.