Menyang kontèn

Kerkrade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gemeente Kerkrade
Gendéra Kerkrade Lambang Kerkrade



Kerkrade ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Limburg
Jembar: 22,17 km²
Padunung: 48.336 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.kerkrade.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Jos Som

Kerkrade (Jerman Kirchrath) iku gemeente ing propinsi Limburg, Walanda.

Uga delengen[besut | besut sumber]