Sittard-Geleen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gemeente Sittard-Geleen
Sittard vlag.svg Coat of arms of Sittard-Geleen.svg
Gendéra Sittard Lambang Sittard
Vlag Geleen.gif Wapen Geleen Oud.JPG
Gendéra Geleen Lambang Geleen

LocatieSittard-Geleen.png

Sittard-Geleen ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 80,62 km²
Padunung: 95.732 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.sittard-geleen.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Sjraar Cox

Sittard-Geleen iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Gemeente iki padunungé ana 95.732 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 80,62 km².

Gemeente iki kalebu anyar lan lagi diadegaké ing taun 2001 nalika Sittard lan Geleen digabung.