Echt-Susteren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Echt-Susteren
Flag of Echt-Susteren.svg Coat of arms of Echt Susteren.svg
Gendéra Echt-Susteren Lambang Echt-Susteren

LocatieEcht-Susteren.png

Echt-Susteren ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 104,6 km²
Padunung: 32.197 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.Echt-Susteren.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Egbert Schaftenaar

Echt-Susteren iku gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Gemeente iki diadegaké ing taun 2003 lan wujud gabungan saka Echt lan Susteren.

Pamérangan gemeente[besut | besut sumber]

Gemeente iki kapérang dadi sawatara punjer. Ing ngisor iki punjer-punjer sarta sing ndunungi kapacak.

Punjer Padunung
Echt 7659
Susteren 6125
Pey 5951
Nieuwstadt 3364
Koningsbosch 1702
Roosteren 1502
Sint Joost 1464
Maria-Hoop 1364
Heide 1227
Slek 1006
Dieteren 816