Drenthe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi provinsi Drenthe
Peta provinsi Drenthe

Drenthe iku provinsi ing Walanda.

Provinsi iki kang ndunungi 488.871 jiwa (2015) lan ambané 2.680,37 km2.

Kutha krajané ya iku Assen.

Gemeente[besut | besut sumber]

DrentheNumbered.png

  1. Aa en Hunze
  2. Assen
  3. Borger-Odoorn
  4. Coevorden
  5. Emmen
  6. Hoogeveen
  7. Meppel
  8. Midden-Drenthe
  9. Noordenveld
  10. Tynaarlo
  11. Westerveld
  12. De Wolden



 
Gemeente ing provinsi Drenthe
Gendéra provinsi Drenthe
Aa en Hunze · Assen · Borger-Odoorn · Coevorden · De Wolden · Emmen · Hoogeveen · Meppel · Midden-Drenthe · Noordenveld · Tynaarlo · Westerveld
Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda