Lelystad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gemeente Lelystad
Flag of Lelystad.svg Coat of arms of Lelystad.png
Gendéra Lelystad Lambang Lelystad

LocatieLelystad.png

Lelystad ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Flevoland
Jembar: 765,39 km²
Padunung: 73.116 jiwa (1 Januari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.lelystad.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Margreet Horselenberg

Lelystad iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Lelystad iku uga kutha krajan propinsi Flevoland. Gemeente iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng saka jembaré.

Sejarah cekak[besut | besut sumber]

Lelystad sing jenengé tegesé kutha Lely lan dijenengaké miturut Dr. Ir. C. Lely didegaké ing 28 September 1967. Banjur ing 1 Januari 1980 dadi sawijining gemneente.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda