Lelystad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Lelystad
Flag of Lelystad.svg Coat of arms of Lelystad.png
Gendéra Lelystad Lambang Lelystad

LocatieLelystad.png

Lelystad ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Flevoland
Jembar: 765,39 km²
Pedunung: 73.116 jiwa (1 Januari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.lelystad.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Margreet Horselenberg

Lelystad iku sawijining gemeente ing provinsi Flevoland, Walanda. Lelystad iku uga ibu kutha provinsi Flevoland. Gemeente iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng saka jembaré.

Sejarah cekak[sunting | sunting sumber]

Lelystad sing jenengé tegesé kutha Lely lan dijenengaké miturut Dr. Ir. C. Lely didegaké ing 28 September 1967. Banjur ing 1 Januari 1980 dadi sawijining gemneente.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lelystad&oldid=814127"