Zeewolde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Zeewolde ing Walanda

Zeewolde iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Gemeente iki ambané 268,97 km² lan duwé padunung sing cacahé ana 20.124 jiwa (1 November 2007).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda