Zeewolde

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Zeewolde ing Walanda

Zeewolde iku gemeente ing propinsi Flevoland, Walanda. Gemeente iki ambané 268,97 km² lan duwé padunung sing cacahé ana 20.124 jiwa (1 November 2007).

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Flevoland
Gendéra provinsi Flevoland

Almere · Dronten · Lelystad · Noordoostpolder · Urk · Zeewolde

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeewolde&oldid=1033009"