Uitgeest

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Uitgeest
120px
Lambang Uitgeest
120px
Lokasi Uitgeest
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Uitgeest.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Uitgeest iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Uitgeest&oldid=962366"