Uitgeest

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Uitgeest
120px
Lambang Uitgeest
120px
Lokasi Uitgeest
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Uitgeest.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Uitgeest iku siji gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.