Edam-Volendam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Edam-Volendam
Wapen van Edam.png
Lambang Edam-Volendam
Dutch Municipality Edam-Volendam 2006.png
Lokasi Edam-Volendam
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Edam-Volendam.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Edam-Volendam iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.Ing taun 2004 laladan Edam kacathet nduwèni cacah wewengkon 28.194 jiwa.