Epe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Epe
Municipality
Flag of Epe
Gendéra
Coat of arms of Epe
Coat of arms
Location of Epe
Country Netherlands
Province Gelderland
Laladan(2006)
 • Gunggung 157,25 km2 (6,071 sq mi)
 • Land 156,21 km2 (6,031 sq mi)
 • Water 1,04 km2 (40 sq mi)
Cacah warga (1 January 2007)
 • Gunggung 32.999
 • Pepadhet 211/km2 (550/sq mi)
  Source: CBS, Statline.
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Epe iku gemeente ing provinsi Gelderland, Walanda.

Latar mburi[besut | besut sumber]

Provinsi Gelderland kang papané ana ing wétané Walanda iku saka 12 provinsi Walanda lan salah siji kang gedhé ambané wewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 gemeente. Ing Walanda gemeente iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan gemeente.

Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga gemeente ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mangkono manèh. Akèh panggonan kang digabung dadi siji supaya olèh gemeente kang ukurané sedheng.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Gemeente ing provinsi Gelderland
Gendéra provinsi Gelderland

Aalten · Apeldoorn · Arnhem · Barneveld · Berg en Dal · Berkelland · Beuningen · Bronckhorst · Brummen · Buren · Culemborg · Doesburg · Doetinchem · Druten · Duiven · Ede · Elburg · Epe · Ermelo · Geldermalsen · Harderwijk · Hattem · Heerde · Heumen · Lingewaal · Lingewaard · Lochem · Maasdriel · Millingen aan de Rijn · Montferland · Neder-Betuwe · Neerijnen · Nijkerk · Nijmegen · Nunspeet · Oldebroek · Oost Gelre · Oude IJsselstreek · Overbetuwe · Putten · Renkum · Rheden · Rijnwaarden · Rozendaal · Scherpenzeel · Tiel · Ubbergen · Voorst · Wageningen · West Maas en Waal · Westervoort · Wijchen · Winterswijk · Zaltbommel · Zevenaar · Zutphen

Walanda | Daftar provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda