Albertus Wiese

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Albertus Wiese (Bremen, 1761 - Haarlem, 7 Januari 1810) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 35. Dhèwèké maréntah antara taun 18051808.


Uga delengen[besut | besut sumber]