Albertus Wiese

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Albertus Wiese (Bremen, 1761 - Haarlem, 7 Januari 1810) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 35. Dhèwèké maréntah antara taun 18051808.


Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albertus_Wiese&oldid=804624"