Bremen

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Artikel iki ngenani nagara bagéan Bremen. kanggo kutha aran Bremen, pirsanana Bremen (kutha).
Gendéra
Bendera Bremen
Statistik
Kutha krajan: Bremen
Amba: 404 km²
Pandunung: 662.000 (2001)
Kapadhetan pandunung: 1.549 jiwa/km²
Situs web: bremen.de
ISO 3166-2: DE-HB
Pulitik
Présidhèn Sénat
lan Wali Kutha:
Henning Scherf (SPD)
Parté sing kuwasa: Koalisi SPD/CDU
Péta
Lokasi Bremen ing péta Jerman

Freie Hansestadt Bremen (basa Inggris: Free Hanseatic City of Bremen; basa Indonésia: "kota Hanse yang bebas"), iku siji saka 16 nagara bagéan Jerman (Bundesländer). Nagara bagéan iki kapérang saka rong bagéan sing kapisah lan let antarané bagéan siji lan sijiné 60 kilometer.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bremen&oldid=1052164"