2 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 2 September)

2 September punika, dinten ingkang kaping 245 utawi 246 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1945 - Perang Donya II: bibar. Jepang tandha tangan syarat-syarat kalah ing kapal perang Missouri kaliyan sampun ditampi déning Jendral Douglas MacArthur saha Admiral Chester Nimitz.
  • 1945 - Proklamasi kamardikan Vietnam dados nagari (Vietnam Lor).

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 September – 2 September – 3 September