2 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 September punika, dinten ingkang kaping 245 utawi 246 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1945 - Perang Donya II: bibar. Jepang tandha tangan syarat-syarat kalah ing kapal perang Missouri kaliyan sampun ditampi déning Jendral Douglas MacArthur saha Admiral Chester Nimitz.
  • 1945 - Proklamasi kamardikan Vietnam dados negari (Vietnam Lor).

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 September2 September3 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_September&oldid=804160"