17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • 1907 - Dina Nasional Bhutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]