17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • 1907-Dina Nasional Bhutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]