17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

17 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • 1907-Dina Nasional Bhutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]