17 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

17 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • 1907-Dina Nasional Bhutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Telegram from Orville Wright in Kitty Hawk, North Carolina, to His Father Announcing Four Successful Flights, 1903 December 17". World Digital Library. 1903-12-17. Dibukak ing 2013-07-21.