Paus Pius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Pius VIII

Paus Pius VIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1829-1830).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XVI