Paus Pius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Pius VIII

Paus Pius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1829-1830).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XVI