Paus Leo XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Leo XII

Paus Leo XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1823-1829).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VIII