Paus Leo XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Leo XII

Paus Leo XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1823-1829).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VIII