Paus Leo XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Leo XII

Paus Leo XII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1823-1829).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VIII