Paus Pius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Pius VII

Paus Pius VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1800-1823).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Leo XII