Paus Pius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Pius VII

Paus Pius VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1800-1823).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Leo XII