Paus Pius VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Pius VI

Paus Pius VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1775-1799).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VII